Will you still love me in the morning?

Jag sitter & väntar på att linda ska komma hit till mig innan vi drar vidare till fanny. hon ska låna en mask av oss, och jag hoppas verkligen inte att min broder pontus & hans kompis claes tänker skrämma stackars linda. dom har nämligen planerat att skrämma alla stackars barn som kommer och tigger om godis. dom har satt på sig våra läskigaste gubbmasker & ska sitta ute i hallen & skrämma alla som kommer. det kommer nog bli en sjukt rolig kväll känner jag på mig, fast det blir inte att jag sover över hos fanny eftersom jag fortfarande inte är riktigt 100. men jag ska då vara där sent iaf. jag skriver mer imorgon, då får ni se bilder från vårat partyparty också. GLAD HALLOWEEN FOLKET !

Always and forever, that's what sucks

caus i still love you
and i always will

good news! jag känner mig lite bättre nu, eller ganska mycket bättre. bara liite snuvig nu, så vi får då hoppas att jag är helt frisk & återställd till ikväll. planerna var ju somsagt;

• Gå bus eller godis runt i kvarteret

• Fara hem till fanny & se massa film

• Sova hos fanny

men jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. nog för att vi har typ jättemke utklädningskläder & masker. men jag vet inte om jag vill gå runt med nån av våra superverkliga gubbmasker som jag faktiskt tycker är lite läskiga. en har pappa gjort själv, & den är jättehemsk. för det blir så hemskt varmt att gå runt med en sån mask, så vi får väl se vad det blir. någon som har nån idé ?



I've hungerd fore your touch

Godmorgon kära läsare. chokladbollarna jag gjorde igår vart asgoda. och jag har faktiskt aldrig gjort chokladbollar själv förr så jag tycker jag var ganska duktig:]. jag är liite bättre nu. jag är inte riktigt lika snuvig, fast jag får typ nysattacker hela tiden och ögonen fylls med tårar så vi får väl se hur det blir ikväll egentligen. hoppas verkligen jag blir friskare! mamma slutade halv tio från jobbet idag, eller hon for typ klockan fem på morron, så hon ska fara förbi konsum eller vars det nu var och köpa den nya frida tidningen. då har jag något att läsa när jag ska bada, vilket jag ska typ när som helst. det är jätteskönt att bada på morron tycker jag. typ mysigt:]. men nu finns det egentligen inte så mycket mer att säga, jag bloggar mer sen när jag har badat. 

/ pia ♥ 

I can read you like a book

all you care about is what you say
how it makes you look, this is serius
it's time fore you to make a change
you better stop right now when im telling you
one thing is undeneyible true
you don't have a clue

Nu är jag halvvägs på boken jag håller på att läsa. den stora oredan. den är faktiskt rätt bra, man fasstnar som i den så fortsätter man bara läsa & läsa & man kan som inte sluta. så när jag har läst ut den ska jag börja på min recension som är lite försenad. tur då att jag nästan bor granne med våran svenskalärare åsa, så jag kan bara lämna den i hennes postlåda har hon sagt. min näsa har inte blivit ett dugg bättre om jag ska vara ärlig. jag låter som att jag höll för näsan när jag pratar & jag nyser hela tiden. & hela tiden får jag värsta tåratacken & det bara rinner ur ögonen. flera jag känner börjar verka lite förkylda nu, & det skulle inte förvåna mig om jag var ett offer för denna förkyldning just nu heller. det brukar ju vara mycket förkyldning såhär tids. jag ska gå ner & göra chokladbollar nu tror jag, finns som egentligen inte så mycket mer att göra. har spelat sims, läst ut en halv bok. så nu känner jag för någonting gott. så det får bli chokladbollar, sedan en riktigt bra film. på återseende♥


måste erkänna att sommar inte hade suttit helt fel nu.
nog för att vintern är jättemysig också,
men seriöst...
aja, bara man kollar på bilden så borde man fatta.

Untill it's over

du älskar han åt mig
jag bara ler & tittar på
jag kan se bilden utanför verkligheten
du ser inte att jag ser
låt mig älska själv
så ska du se att allt blir bättre.

Jag funderar på att gå ut & fota, nu när det har snöat & allt. Men då måste jag klä på mig riktigt varmt, jag menar jag vill inte bli mer sjuk än jag redan är. Om min broder kanske kan hjälpa mig lägga in bilderna sen lägger jag självklart in dom häraa.


                                                      it's me

Mabey if i told you the right words, at the right time

DET SNÖAR!

oh my god, det snöar! Det känns som det var en halv evighet sen man såg snö senast. Gud vad mysigt det är när det snöar, riktigt fint. Finare blir det sen i november (vilket är snart) då det är fullt med snö ute, & nivet sådär på kvällen då det ser ut som att snön glittrar. Visst är det vackert? Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag måste iaf rensa min soptunna & städa i mitt rumm, & läsa ut en bok så jag kan skriva en recension. Alltså jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för jag är sjukt snuvig & tät i näsan. Jag vill verkligen vara frisk till imorgon, & på lördag! Ska försöka ta det så lugnt som möjligt idag tror jag, men det kan ju också vara skönt ibland. Just nu på denna sekund sitter jag & kollar på mtv, & jag tror ärligt talat inte jag skulle kunna överleva utan musik. Om det typ har gått en halv dag utan att jag hör bra musik, så blir man helt tokig. Jag måste höra musik, music is my drog. & det ska vara riktig musik, inte bara massa operaskit, eller typ ja, ni fattar:]. Annars har jag ganska öppen musiksmak, allt från skrikmusik till lugna balader, alltså det varierar väldigt mycket beroende på vilket humör jag är på. Vad gillar ni för sorts musik?




en mysig vinterbild, visst är den fiiiiiiiiin?
varenda gång jag ser bilden så får jag som en mysig morgon känsla
som att man vaknar upp och det ser ut så utanför
jag tycker den är sjukt vacker iaf

Jag letade länge utan att se

Nu var det ett bra tag sen jag blockade, vill jag lova. Men det är ju såhär att direkt efter skolan i tisdags for jag till hanna. Så jag har som inte hunnit blogga nånting. Men iaf. Jag & hanna har haft jättekul, igårkväll såg vi på mama mia, fast vi var ganska trötta jag somnade nästan i slutet. Sen var vi ute & busade lite, hehe vi är normala. Det gick inte riktigt som planerat, men det var kul endå. Sen idag har vi varit på stan, jag köpte en stor skön tröja på vero moda, & ett par benvärmare. Det känns som att jag håller på att bli sjuk, sorgligt nog. Jag typ nyser hela tiden, & min hals känns inte riktigt 100. Hoppas verkligen att jag kan lyckas hålla mig frisk nu, för jag skulle vilja göra någonting roligt snart. Jag vet inte riktigt vad tjejorna har bestämt(?) som vi ska göra typ på fredag eller hur det nu var, först vare bodaborg sen äre bus eller godis så jag har faktiskt ingen aning. Känner mig ganska förvirrad men det klarnar nog senare. På lördag kommer iaf hanna, & då får vi väl se vad vi hittar på. Kanske blir det att fara på bio, som vi har varit så sugna på ett bra tag nu:)? Jag önskar att flickorna hade varit inne på msn nu, så jag kunde fråga lite whats up på fredag, så jag hinner förberedda vad det nu än är vi ska göra. Men nu ska jag gå & dricka min cola & äta min bubbelchoklad & fortsätta se på roomservice, puss♥


en riktigt söt bild på min katt som inte verkar palla längre.

Angel eyes there look at me, telling me we're ment to be

Snart kommer linda & agnes. Vi ska somsagt fixa lindas ögonbryn, sen blir det väl att se någon film eller nått. Mamma har köpt ut mina skor idag, & det är så syyyyyynd att vi inte har våran vanliga dator så jag kunde ta kort & ni kunde få se hur dom ser ut. Dom är från avenysy, & det är ett par stövlar, men man kan vika ner "överkanten" så det blir som kortare skor. Jättesnygga, fodrade också. Kostade runt 800kr om jag minns rätt. & sen så fanns det såklart ingen bild på dom för att avenysy hade såklart ingen hemsida. Det sög ju verkligen. Nu när agnes & linda kommer ska jag försöka vara duktig & fota, & sen försöka lägga in bilderna på datorn så ni får se lite pictures from the evening later. puss


fotograf; www.agneslofroth.blogg.se


^jag noppar lindas ögonbryn.


^skrattanfall, jag fick värsta konstiga minen
men det bjuder jag på.

Let's pretend your mine

Det känns väldigt skönt att inte ha något prov att behöva plugga till just nu. Enda egentliga läxan jag behöver göra nu är att skriva klart min miljöbeskrivning, men det kommer nog att gå ganska fort för det är ganska kul tycker jag. Så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske blir det grottan med brudarna eller något. Jag skulle vilja fara till grottan en stund, sen fara hem till någon & göra något annat, kanske se film & tare lugnt. Grottan blir så drygt efter ett tag. Eller så skulle vi fixa lindas ögonbryn ikväll, trorjag hon sa. Aja vi får väl se vad det blir, här är en snygg kofta från www.nelly.com


Christina Aguilera

Här mina kära läsare, har ni någon som är allt annat än dålig på att sjunga. & när hon var liten var hon inte dålig heller, spana in det här klippet från när christina aguilera var endast 9 år gammal! Alltså tänk er att ha en sån röst när man är 9 år, fatta bra man skulle vara då när man är typ 18. Nog för att hon sjunger hur bra som helst nu. Jag undrar om man bara har sån röst, alltså att man föds men bra sångröst eller om man kan öva till sig så bra? För om man kunde det skulle man nog inte tacka nej till det.
enjoy



alltså tänk er att ha en sån röst, gud vad kul det hade varit att sjunga då. Om jag hade en sån röst skulle jag typ gå runt & sjunga jämt. Hon har verkligen sjukt fin röst. Man kan bara önska att man hade sån röst själv, för det är sjukt roligt att sjunga.


Vibrerande mascara

I november kommer en ny mascara som vibrerar. Esteé Lauder heter dom som ger ut den. Undrar hur det skulle kännas att he på en vibrerande mascara, skulle det inte typ kittlas på fransarna? & hur går det då när man ska måla på mascaran, blir det inte som svårt att måla på fint om den vibrerar? Jag känner mig väldigt nyfiken på det här, vad tycker ni?

Nobody's gonna love me better, i must stick with you forever

Det gick ganska bra på NOprovet tror jag. Det var någon fråga som var typ värsta konstig, man förstod typ ingenting. Men annars gick det bra tror jag. Rebecca var ju som sagt & hälsade på idag, & det vart värsta PARTYPARTY typ alla var mycket högljuddare & galnare haha. Vi hade tänkt göra segertåget genom korridorerna, vi fick värsta speedhumöret. Typ stod & dansade till gimme gimme gimme nivet den här dansen dom har på pan, "höger höger vänster vänster bak, fram, bak bak bak". Åh vad jag saknar hon, längtar verkligen tills hon ska börja på ursviksskolan igen efter jul. Fast jag skulle tro att vi kommer bli lite galnare då, men who cares:]. Jag håller på att spara ut mina naglar nu, jag skulle vilja ha sånahära riktigt långa & fina, med fransk manikyr. Dom håller faktiskt på att bli gaanska långa nu. Sen ska jag köpa fransk manikyr & så ska min moster få fila dom & måla. Hon kan dedär med naglar hon:).




Hey shorty i got a thing 4 you

hey, what have i always told you?
straighten up little soldier!
what are you crying fore? you got me.
we can do it, "she loves you boy and you better know it"
things always hapens fore a reason
and that's what destiny is

Jag sitter & tänker på thailand. & gud vad härligt det kommer att bli! Alltså jag kan knappt fatta det, tänk er att mitt i mars-kylan fara med ett plan & när man stiger ut är man i thailand & det är hur fint & varmt som helst. & allting är ju som så himla billigt där också, jag har hört att nagelmanikyr bara kostar runt 30 kr, alltså fattar ni så himla härligt!? & tänk så mycket kläder man kommer kunna köpa, ojojoj... Jag har faktiskt funderat på att börja spara tior. Om man har en stor sånhära vanlig colaflaska, & sparar den full med tior, har jag hört att man har runt 10.000kr! Alltså fatta mycket pengar! Jag skulle vilja börja spara det nu, & se hur mycket jag har sen när vi far till thailand. Det är ju bara cirka fyra månader kvar nu, & jag har en känsla av att dom fyra månaderna kommer att gå fort. Det känns som att det var typ en månad sen vi bokade, fast det var tio månader sen! Det kommer iaf att bli sjukt härligt, & jag som aldrig ens har varit utomlands förr (iaf inte till ett varmt land), tänk er då att få fara till thailand!



Jag har verkligen fasstnat för den här låten, den är så sorlig tycker jag. Eminem har faktiskt ganska många bra låtar, like toy soldiers, loose yourself m.m är riktigt bra. Han har ju skrivit många låtar som handlar om hans liv, & den här låten har jag verkligen fasstnat för, den handlar om hans dotter, hur han försöker vara en del av hennes liv ungefär men allting gick så fort när han blev känd, & hon hade inte en så lätt uppväxt, (vad jag har uppfattat av texten iaf) så det här blir dagens låt helt klart;
-enjoy


Straigthen up little soldier

Godmorgon bloggen. Det känns skönt att inte känna sig lika trött på morgon nu, eftersom att man har ställt klockan bakåt en timma. Så när jag kliver upp klockan sju, så är den egentligen åtta. Så imorse kände jag mig inte alls lika "död" när jag steg upp haha. Idag har vi NOprov på skolan, jag hoppas verkligen det går bra, tror jag ska repetera litegrann nu på morgonen så allt sitter perfecto. Men nu ska jag gå ner & äta frukost, det är verkligen synd att vi inte har fått igen våran vanliga dator än, jag hade nämligen tänkt börja med dagens outfit. För att om vi hade våran vanliga dator kunde man ju lägga in bilder liksom när som helst, & då blir det mycket bättre uppdatering. Men vad tycker ni, ska jag börja med dagens outfit?


 

Do you belive in magic?

Idag har jag varit med två väldigt söta filurer. Linda & agnes. Först åt vi kladdkaka & såg början av mission impossible, jag förstod inte så mycket men. Sen tog vi lite kort med agnes webb & busade, kollade lite på lindas fina filmer som hon har gjort enkomt till mig & agnes HAHA:]. Sen gick vi ut & tog lite pictures, fotomaraton. Vi hade tänkt att fara hem till mig & fixa lindas ögonbryn, men det blev inte. Det får nog bli någon annan gång. Jag ser på One tree hill just nu, gud vad det är bra. Imorgon kommer ju rebecca till skolan & hälsar på, & jag längtar hur mycket som helst. Det kommer bli jätteroligt, skulle jag tro. Mamma har förhört mig på NOprovet vi har imorgon, jag kan typ allt nu, bara lite som måste fastna i skallen liite bättre, men mest småtjaffs. Om jag ska vara ärlig så känns det inte alls som en såndära typisk "söndags känsla" som att "åh nej det är skola imorgon". Eftersom att vi bara går två dagar, & att jag har sovmorgon till kvart i tio imorgon, & att rebecca ska komma. Nog för att tisdag är våran längsta dag, men dagarna går endå så sjukt fort nuför tiden, så jag antar väl att måndag & tisdag kommer gå fort. Hoppas bara att våra lediga dagar inte gör det.







hihi jag vet att du vill ha det

- men det får du inte !






I loved you first

i can see in your eyes that things don't make sense to you right now
i can see deep in your eyes you wanna cry
i can see your scared, but things have got so bad fore you
it's funny, how it it right now how i feel right now how you feel right now
but boy, i really love you and you better know it
mabey one day we're gonna wake up and then it's just a dream

Jag vill göra någonting kul ikväll. Typ gå på bio kanske, jag vill se high school musical 3. Ska kolla med hanna om hon kanske kan tänka sig det, & om det går osv. Jag hoppas att pappa kan fixa photoshop på den här datorn, för vi har det bara på den där uppe just nu, & den där uppe kan man inte lägga in bilder på, våran vanliga (med photoshop, & man kan lägga in bilder) är ju somsagt på lagning, & på den hära datorn kan man lägga in bilder, men vi har inte photoshop. Haha det där lät komplicerat men hoppas ni förstår. Det känns otroligt bra att vi är lediga nästa vecka, inte hela veckan, men dagarna vi ska gå (måndag-tisdag) kommer endå bli hur kul som helst för att rebecca ska komma & hälsa på! Jag saknar hon nuför tiden, hon gick ju i våran klass i sexan, sen bytte hon till Kanal. Men hon ska byta tillbaks nu efter jul, & jag längtar som sate. Saknar alla bus & alla skratt, hon är verkligen en såndära person som lyser upp ens dag, jag är sjukt glad som har henne. Jag rebecca när vi skulle sjunga apologize för klassen, eller först för pontus, tur att det aldrig blev för klassen kan jag lova hihi:]. Det kommer iaf att bli en jättehärlig vecka, på onsdag ska typ jag & hanna gå på stan, sen ska jag kanske sova över hos henne, jag längtar hurmke som helst !

I know sometimes things may not always seemse so right, right now

Jag drömde världens konstigaste drömm inatt. Jag & hanna bodde i CityCompaniet, fast det var typ helt annars. Alltså det såg exakt ut som den byggnaden, fast allting var typ gjort av bomull, & allt var lila. Sen så var alla trappor rutchkanor, & massa annat hehe. Orkar inte berätta allt skulle ta en evighet & skulle låta komplicerat. Discot igår sög, typ massa femmor sprang runt & lekte tagen, musiken sög, lokalen var typ hur liten som helst. Så vi for hem klockan nio ist för halv tio. Jag & hanna åt massa snacks & pratade ut om allt möjligt, det var länge sen vi träffades så vi hade mycket att snacka om hihi. Sen today har vi varit på schtan, jag köpte en svart tröja på h&m- 98kr, & en hårklämma på glitter 29,50kr. Sen la jag av ett par skor som mamma ska köpa åt mig på måndag:):):).
some pics from today



What would you say if tonight was the start of forever?

What's the name of this record baby, i don't remember but it's allright allright just dance. < Lady gaga- Just dance, en låt dom vanligen brukar spela på typ alla discon. & ikväll är det ju disco, i sörböle. Jag längtar stormmycket, känner på mig att det kommer bli riktigt kul faktiskt. Jag ska gå med hanna & linda, agnes kunde inte hon är sjuk. Menmen det blir nog kul endå. Jag är jättepeppad. & + så ska ju hanna följa med mig hem efteråt & sova över, då ska vi äta massa snacks & kanske se på film om vi hinner. Sen tomorrow ska vi gå på stan tror jag. Gud vilken helg detta kommer bli. 

Kvällens humör: SUPER
Kvällens borde: gå & tupera håret innan linda kommer
Kvällens frisyr: plattat & hårspary
Kvällens smink: mascara, eyliner
Kvällens klädsel: strumpbyxor & ett långt linne
Kvällens planer: rocka loss på sörböleB)
Kvällens vill ha: :]

Kvällens längtan: :]
Kvällens fundering: "jag kommer dö"
Kvällens beroende: linda & hanna
Kvällens personer: hanna & linda, & en tilll:]
Kvällens roliga: SÖRBÖLE
Kvällens låt: mångamånga
Kvällens bild:


I kind of loose myself when i think off you

Satan vad seg denna dag har varit alltså. alla lektioner gick i snigelfart kändes det som, & alla var typ hur trötta som helst. Ingen sa nästan någonting på lektionerna kändes det som, alla var tysta & trötta. & så gjorde det ju inte saken bättre att det var totalt grått & livlöst ute, dugga hela dan, & blåste kallt. Sen eftersom vi hade skridskor skulle man ju + allt annat elände gå runt & släpa på den dära bägen som är så himla tung. På skridskorna idag, skulle vi komma på en liten show, & jag kan inte säga att jag åkte som en isprinsessa eftersom att det var första gången jag åkte på dehära året så hehe:]. Jag showade iaf med linda, jag tycker vi var lite små duktiga, med våran fina "persika med passion" HAHA eller hur linda;]. Jag känner mig helt slut just nu, & vill bara att tiden ska gå så att hanna kan komma. Jag längtar stormmycket, det kommer bli jätteroligt skulle jag tro:). Sen ikväll ska vi ju på sörböle discot fast vi ska bara vara där till klockan tio, sen ska vi hem & typ se film & äta massa godiiiiiis, hihi gottigott. Finns nog inte mycket mer än det att säga just nu, puss♥



I wisch i knew

vad du skulle göra om något annat skulle hända
någon som kunde ha varit du skulle komma
om jag placerade dig någon helt annan stans, & placerade dit en helt annan människa
skulle du då önska att du hade gjort andra val,
sagt andra ord, valt andra människor?
ångrat det du sagt som inte var du,
hade du placerat mig någon annanstans då?

Gud
vad det är gott med kyckligsallad. Eller ska jag säga Jesus som linda hihi:]. Attbro på linda, hon var ganska söt idag på spanskan. Vi kunde inte riktigt koncentrera oss, & jag antar att hon var ganska rastlös. För helt plötsligt sa hon "kolla jag kan se ut som michael jackson" sen gjorde hon typ den roligaste grimarsen jag någonsin skådat. & det läskiga är att hon vart nästan lik michael jackson på riktigt, fast bara lite. Sen satt hon & gjorde massa grimarser & vi skrattade så tårarna rann. Hihi hon är då för underbar. Jag saknar att göra något riktigt kul, typ ha en fest eller någonting. Göra något såntdära oförglömligt kul & bara vara. Måste hitta på något sånt snart, tycker jag.


dagens bild blir förstås på den underbart fina linda,
hon är jätte busig, & totaly fantastic.
jag älskar hon
& killar, hon är singel !


My dreams are only a bussdrive away

and if you only thought about you
and your dreams
take a chance
take a buss
and im right here

Alltså det är helt sjukt hur fort dagarna går nu för tiden, timmarna bara rusar iväg. Men jag känner att jag börjar bli lite bättre på att komma ihåg typ prov & sånt, jag var faktiskt jätte duktig idag & tog med mig min kalender. Jag sitter just nu & kollar på one tree hill. Det är sjukt bra, fast nu idag har dom helt plötsligt börjat om avsnitten från början, konstigt. Hoppas det bara är tillfälligt för det var just så spännande i dom som var tidigare (alltså typ igår). Linda kom med ett förslag på klassrådet idag, att alla sjuor skulle sova över i gympasalen. Haha undrar hur det skulle sluta...Fast endå roligt, typ med alla sjuor & så. Men det var inte så många som var så speciellt peppade till det, så det kanske bara blir en övernattning typ i klassrummet med klassen endast. Det är konstigt i one tree hill, det är som att Lucas & Nathan har bytt roller helt, som att allt var tillbaka spolat fast dom är varandras personligheter. Jättekonstigt & säkert svårt att fatta om man inte följer serien men.

om du bara andades, för en sekund
& tänkte efter, vem ser du, vad ser du, & när ser du det?
tror du att det finns en chans i framtiden, att allt slutar lyckligt?
tror du att allt är glömt, att allt dåligt som hänt i ens liv är som bortspolat
& man känner bara lycka, allt är så lätt
eller tror du att jag kommer vara fast i din hiss föralltid?

 


Står här vid din dörr, kär som aldrig förr

jag tycker att jag har varit jätte duktig nu faktiskt.
jag har rensat min garderob,
eller, först den jag har i rummet sen en annan byreå där jag har underkläder/sockar/badkläder.
+städat mitt rumm
+tränat på engelskan
+tränat på NO;n (som tydligen var till måndag)
så nu tyckte jag att jag förtjänade lite ledig tid heheh:]:]
jag orkade inte fara till grottan ikväll,
grottan suger nästan nu
(agnes har fått mig att inse det)
spana förövrigt in dehära "ögonbrynskittet" som jag vill ha från viva la diva,
det följer med typ en mall som hjälper en att plocka ögonbrynen snyggt.
& så penna & kamm & sånt tjaffs.
det kostar 370kr, & jag funderar om jag kanske vill köpa det när jag har sparat ihop mera pengar.
nu har jag bara 550 kr.

Kate Perry

hon slog ju som alla vet igenom med mega hitten I Kissed A Girl, men jag känner att jag börjar bli lite less på den nu. så nu har hon ju såklart kommit med en ny låt som jag tror kommer bli lika stor, & den är riktigt bra den med.


baby heels

Det sägs ju att barn växer upp mycket snabbare idag än för typ tio år sedan, men nu har vi väl kanske dragit det liite väl för långt kanske... ? ett amerikanskt företag har uppfunnit klackiskor för bebisar! skorna har en liten klack i tyg som passar babys upp till & med sex månader & kommer i rosa, svart & leopardmönsrat.
 

sjukt eller vad tycker ni?

I wanna be all the world to you

nyss hemkommen från skolan. dagen har gått jättefort tycker jag, kanske beror på att vi endast hade fyra lektioner.
men iaf. idag på matan, så var det ganska synd om rebecka. hon råkade tappa sin tallrik i matan & då började några killar i nian skratta värsta wierd, dom typ "HÖ HÖ HÖ HÖ" fast dom var ju oseriösa.
sen typ satt dom & skrattade så hela tiden, så tillslut började hela vårat  bord skratta för det lät så fult.
sen när en kille från deras bord skulle typ gå nånstans, då råkade han tappa sin tallrik, & då sa alla vid deras bord samtidigt "HÖ HÖ HÖ HÖ HÖ" HAHAHAH det var jättekul lite ägda:].
idag vet jag inte vad jag ska göra än,
ska nog plugga lite engelska & spanska.
kanske ut & gå who knows.
på återseende


 
V I L L  H A

you'r yes then you'r no

jag vaknade klockan sex för jag hade ställt väckaren fel.
så då ställde jag om den så att den skulle ringa halv sju,
(trodde jag)
men just eftersom jag var så trött så hade jag råkat ställa den på tio över sex.
sen kunde jag inte somna om igen, så jag bestämde mig för att bada.
& gud så skönt det var, tänk att man vaknar & är typ hur trött som helst,
sen få bada i jätte varmt vatten & bara vila i en halvtimma.
-hur skönt som helst.
så nu är jag pigg & fräsch haha:)
idag har vi kortdag, slutar två & har endast fyra lektioner,
men nu ska jag dra till skolan, bloggar när jag kommer hem:):)
puss♥

we fight we break up we kiss we make out

imorgon har vi kortdag. gud så skönt!
vi slutar två, & vi har endast fyra lektioner:D:D:D
hallelujah, eller nåttt.
jag har faktiskt varit ganska effektiv today,
jag kan HÄLFTEN av all shiet som vi ska ha prov på på fredag i no,
jag ska få vg den här gången jag satsar högt:].
sen måste jag bara säga att vi har världens sötaste kissekatt
som heter alice,
kolla så fin hon äääääär

im out of your leage

HEJSAN BLOGGVÄRLDEN
jag kom på att jag glömde att blogga igårkväll,
så jag kan blogga nu en stund för ugly betty började just:].
igår var agnes & linda hemma hos mig & vi gjorde kladdkaka!
jättemumsigt, fast den blev inte så kladdig:]
när vi var klara for vi ut & försökte se vilka busar som hade varit & knackat på vårat vardagsrums fönster,
vi såg inte vilka det var, men vi har våra misstankar.
sen drog vi till grottan fore a while and chillade with rebecca.


idag har jag inte gjort speciellt mycket, läxa läxa åter läxa
måste träna till provet på fredag,
engelska läxa till på torsdag,
spanska läxa till på fredag(?)
& måste läsa en bok klart som man snart måste skriva en recension till
SERIÖST VEM UPPFANN LÄXOR?

you change your girl like a girl changed her clothes

det blev ingen stan efter skolan idag, när jag tänkte efter hade jag egentligen ingenting att kolla efter. & jag orkade inte riktigt gå runt & dryga. det får bli att spana efter skor någon annan dag, vilket jag hade tänkt litegrann. jag vet inte riktigt vad som händer idag, funderar på att baka med mamma efter maten, är så sugen på kladdkaka. eller kanske fråga om någon social vän vill komma & baka med mig?

snygga skor som inte skulle vara helt fel att äga (rättså dyra men, man kan alltid drömma(a))





alla skorna kommer från www.nelly.com


i wisched i could just take it all away, and be the one who catches all your tears

that's why i need you to hear,
i found a reason fore me
to change who i used to be
a reason to start over new
and the reason is you
Hoobstank- the reason
^riktigt fin låt, som jag & linda körde på singstar hos agnes igårkväll.
det var jätteroligt, har typ bara kört singstar nån gång sådär.
ska be agnes skicka bilderna vi tog senare, så ni får se litegranna hure gick:).
idag har jag sovmorgon, gud så skönt!
vi börjar kvart i tio:):):)
sen efter skolan blir det nog stan med linda & agnes,
jag har bara inte kunnat svara på agnes sms FÖR JAG HAR SLUT PENGAR REMEMBER.
hehe, ursäkta mitt utbrott.
förresten, så har min mycket snälla vän agnes hjälpt mig liite med designen,
hon fixade så att jag fick en frän klocka, gulligt va:]?







time can do so mutch, are you still mine?

hejsan kära läsare. våran katt alice är så himla gosig, hon ligger & sover på golvet på rygg. hihi hon är töt. hon är ganska rolig att skrämma, om hon ligger & halvsover sen om man petar på hon hoppar hon till & ser jätterädd ut HAHAH:]. det blev endå lite socialt today. jag, fanny & linda ska fara & kolla på pojkarnas träning. det ska nog bli kul, mycket att snacka om osv. men nu ska jag göra mig klar sen bär det av mot koppar, puss

it's nice to know we had it all

you say that u dream of my face
but you don't like me
im just another chance
it's just a little to late
a little to wrong
and i can't wait fore you  nomore
to be real, it dousen't matter anyway

hejsan världen. usch vilken deppig söndag alltså. inget att göra, orkar inget heller. vädret är inte nån höjdare heller, precis. dagens planer sprack, så vi får väl se om det händer något annat. den här helgen har gått alldelens för fort tycker jag, men nu är det faktiskt inte länge kvar till thailand, jag längtar verkligen.


theres not a star in heaven that we can't reach

TJA, jag sitter & dricker coola & kollar på ace ventura, eller hur den nu stavas. en komedi med jim carrey, hehe den är ganska rolig:]. jag funderar på att gå & bada, mitt hår är typ smutsigt & det skulle vara skönt. imorgon ska jag & linda kaaanske vara med martin & nån till, om det går. så det blir nog kul hihi. men nu ska jag gå & bada, PUSS


look up in the sky, it's a bird it's a plane, now it's just me crying in the rain

goddag kära läsare. det ägde fett på pan igår, som väntat. jag var där med hanna, linda & olivia. vi hade jätteroligt & dansade massor, är helt slut nu. tack för en underbar kväll iaf<3. hanna följde mig hem efter pan & sovde över, vi hann inte vara med varandra så länge idag men. just nu sitter jag & ser på high school musical 1 på femman, eftersom att jag är sugen på att se trean som bara går på bio, så är det nog bra om jag har sett ettan & tvåan innan, vilket jag inte har. men dom verkar vara jättebra. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag tror jag nog bara ska ta det lugnt hela dan, känner mig riktigt trött. men nu har reklamen slutat, så jag ska fortsätta kolla på high school musical,

PUSS


tonight is your chance to blow

TJENA, jag lovade ju att jag skulle blogga innan pan så det får bli nu. jag tror inte jag kommer att hinna sen. ska äta snart (grillkorv & pommes frites YUMMIE) sen ska jag sminka mig & göra mig klar osv, sen bär det av till pan. jag känner mig superpepp just nu, & är verkligen vrålhungrig så vi får hoppas mamma & pappa blir klara med maten snart:]. jag sitter & kollar på top-model, jag brukar inte kolla på det annars men det gick typ inget annat bra på TV. nu ska jag sluta babbla i min ensamhet, ge mig lite feedback?



think back and talk to me

satan vilket pissväder det är ute alltså! det regnar & är kallt, jag bara avskyr sånthära väder. & till råga på allt så hade vi ingen skridskoåkning idag, för dom hade tydligen missat att boka in oss eller något. så vi fick ha fri innegympa istället. så jag har varit tvungen att gå omkring & släpa på min sjukt tunga väska hela dan i detta väder, -kuuuuul........... annars gick skoldagen väldigt fort, jag längtar ihjäl mig till ikväll verkligen. finns inte så mycket mera att säga, hoppas att det slutar regna iaf. man känner sig alltid så allmänt dyster när det regnar, fråga mig inte varför det bara blir så. men nu ska jag sluta babbla & gå ner & packa upp skridskorna som aldrig blev & ficka något.
jag bloggar senare innan pan,
puss♥

think back and talk to me
did u know u housto be my hero?
caus we lost it all
and we can't go back now
nothing last forever
im sorry i can't be perfect
simple plan- perfect


jag måste erkänna att jag saknar 6b<3

your my always and forever

det sög på grottan igår. det var typ inget folk dära, så jag & linda gick mest runt & strosade. ringde lite socialt folk & snackade lite hehe:]. jag trodde faktiskt jag var oslagbar i fyra i rad, tills fredrik vann över mig. så var det med det. Det är ganska konstigt hur det kan vara när man sover/drömmer, egentligen. För när jag vaknade imorse, stängde jag av veckaren, då var klockan halv sju. sen somnade jag om, & drömde, & det kändes verkligen som flera timmar. sen vaknade jag av att pappa kom in & sa att jag skulle stiga upp. då var klockan bara sju. jag trodde den var typ åtta, för det kändes som jag hade försovit mig & sovit flera timmar. menmen nog om det,

pan ikväll! gud så kul, jag som har varit pepp i typ två veckor nu hehe. det kommer nog bli hur kul som helst, skulle jag tro. åh, idag har vi skridskor på gympan, paråkning ska vi ha. -kuuuul........ nej usch & fy & blä. men nu ska jag göra mig klar, bloggar sen efter skolan

puss



you see the coulors in me like no one else

jag funderar på vad som ska hända ikväll. jag tror det blir grottan, hoppas det (det var en evighet sen sist). jag sitter & lyssnar på Tila Tequila- paralyzye. jag gillar inte hon speciellt mycket, inte hennes andra låtar heller, men låten har jag riktigt fasstnat för. har den typ på hjärnan 24/7. http://www.youtube.com/watch?v=GAdqlKHRIYk . jag börjar få ångest för att våran braiga dator inte funkar, jag vill kunna ha datorn där alla bilder typ är på, så man kan uppdatera bättre. & lägga in bilder från dagarna. jag hoppas verkligen det ordnar sig snart, pappa säger att den kanske kommer i slutet av veckan, så jag hoppas verkligen det.
vad gör alla fänsen då?

i wont let you fall

it's like i've waiting my hole life
fore this one night
it's only me, you and the dancefloor
caus we only got one time
fore this one life
forever on the dance floor
all you got to do is watch me
look what i can do with my feet
forever on the dance floor


it takes a fool to remain sain



jag måste erkänna att jag saknar sommaren. tänk så härligt att vakna av att solen skiner in genom fönsret, & det är alldelens varmt. man vet att det inte är någon skola för det är sommarlov, man är helt bekymmerslös. livet leker. man kan typ bestämma vad man vill göra, vad som helst. fara & bada, gå på stan, sola, vara med kompisar. alltså det är så sjukt att sommarloven alltid går så fort, det känns som att dom bara springer iväg och man hinner inte ikapp. menmen,
"man ska leva varje dag som om den vore den sista"
vintern är faktiskt inte heller så dålig.
ganska mysig faktiskt. & det finns ju bergis lika mycket att göra på vintern. bara kylan skiljer. det var väldigt kallt imorse påvägen till skolan, dom tror att det ska börja snöa när som helst. jag känner nästan att jag längtar, första snön. kallt kommer det bli, det kommer det, men det fixar sig endå. när jag sitter & tänker på det vet jag ärligt talat inte om jag kan säga vad jag gillar bäst, sommar eller vinter?
vad tycker ni?

you shine just like a star

i just don't know who you are.
come clooser so i can here.
i see your face everywhere.

HEJSAN, idag när jag vaknade ville jag bara fortsätta sova. verkligen såndära skön känsla i hela kroppen bara av att ligga kvar i sängen, jag ville bara somna & sova i flera timmar kvar. men icke. halv sju steg jag upp med väldigt sega steg. sen fick jag värsta spurten & gjorde mig klar jättefort, tillskillnad från andra mornar brukar jag vara hur seg som helst hela morron. vi hade engelska redovisning idag. daniel började, sen benjamin. "säg inte pia, säg inte pia..." tänkte jag, & såklart säger ju pontus "pia!" då. jag vart den första tjejen som skulle kliva upp & prata om någonting på engelska i en & en halv minut. jag pratade om när våra får rymde i somras:]. det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. annars har dagen gått väldigt fort, torsdagar brukar kännas så sega. & nu är det bara en dag kvar till pan! jag känner mig peppad, gud så kul. & imorgon har vi inte heller speciellt lång dag, så vi får väl hoppas att skoldagen imorrn går lika fort som den gjorde idag.



du är min allra bästavän, & jag älskar dig från månen & tillbaka.
jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig,
för du är verkligen allt.
bästavän genom allt!

you kiss me, im falling

nyss urkommen ur badet, gud så skönt att bada. nu känner jag mig pigg & fräsch. håret luktar jättegott & är lent som silke, man måste ju vara fräsch till pan hihi. nu har jag bestämt mig helt vad jag ska ha på pan, det blir tights & ett långt linne som är som en tunika, om jag tar kjolen som man kan ha som till får vi se om. jag känner mig förövrigt sjukt pepp till pan, eller jag kanske ska säga aphuset som det nu heter. men jag tycker pan låter mycket bättre. bara två dagar kvar, & eftersom det är kväll nu så kan man säga som att det är torsdag om några timmar(a), så då är det ju bara en dag kvar:]!


the words just wont come out

hejsan världen. förlåt om jag inte har bloggat på typ en halv evighet, men jag har inte haft tid. igår hann jag inte, var med kompisar efter skolan, & idag for jag på stan direkt efter skolan, meniaf. igår kom agnes & linda till mig, vi drygade lite framför datorn, agnes kollade om hon rymdes i min resväska eftersom vi ska till thailand om typ 140 dagar nåttt, & det gjorde hon faktiskt! hehe, sen blev det lite för drygt så vi for ut på stora äventyr i ursviken. men det blev inte så mycket äventyr, vi träffade mella & några av hans polare, dom var jätteosociala så vi gitttade därifrån. vi satte oss på en busshållplats & busade, ristade in saker i träden bredvid. hihi busigt, sen kom det en buss & vi fick panik & sprang runt som galningar, haha dom måste trott vi var dumma i huvet:]. ¨


& idag hade vi våran kortaste dag somsagt, skönt. & jag, fanny linda & agnes for på stan efter skolan. det var lite rea på vissa ställen, & jag fynade ganska bra, jag har fortfarande kvar 500 kr! jag köpte två leggings, en kjol, ett linne/tunika & ett nagelack. vi träffade lite folk dära också som vi kände, det blev lite pinsamt hehe. & linda skämde ut sig hela tiden:].

nu är det bara två dagar kvar till pan, & jag tror jag vet vad jag ska ha på mig nu. jag tror jag ska ta leggings & ett linne som är som en tunika, eller kjolen som jag köpte & ett linne eller något. annars om det inte blir bra så tar jag nog det gamla vanliga, men nu ska jag gå & bada,
pusssss.



feet fail me not




Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?


Yo, his palms are sweaty, knees weak, arms are heavy
There is vomit on his sweater already
Moms forgettin' he's nervous
But on the surface he looks calm and ready
To drops bombs, but he keeps on forgetting
What he wrote down, the whole crowd goes so loud
He opens his mouth but the words won't come out
He's choking, how? Everybody's jokin' now
The clock's run out, time's up, over BLOW!
Snap back to reality, oh there goes gravity
Oh, there goes Rabbit, he choked, he's so mad
But he won't give up that easy, no he won't have it
He knows his whole back's to these ropes
It don't matter, he's dope, he knows that
But he's broke, he's so sad that he knows
When he goes back to this mobile home
That's when it's back to the lab again, yo
This whole rhapsody, better go capture this moment
And hope it don't collapse on him

You better lose yourself in the music
The moment you own it you better never let it go, oh
You only get one shot, do not miss your chance to blow
Cuz opportunity comes once in a lifetime, yo
You better lose yourself in the music
The moment you own it you better never let it go, oh
You only get one shot, do not miss your chance to blow
Cuz opportunity comes once in a lifetime, yo
You better

Soul's escapin' through this hole's that is gaping
This world is mines for the taking
Make me king as we move toward a new world order
A normal life is boring
But superstardom's close to post mortem
It only grows harder, homie grows hotter
He blows us all over, these hoes is all on him
Coast to coast shows, he's known as the Globetrotter
Lonely roads got him
He knows he's grown farther from home, he's no father
He goes home and barely knows his own daughter
But hold ya nose cuz here goes the cold water
These hoes don't want him no mo', he's cold prada
They moved on to the next shmo who flows
Who nose dove and sold nada
And so the so proper
His toll, it unfolds and I suppose it's old, partner
But the beat goes on
Duh duh doe, duh doe, dah dah dah dah
No more games, I'ma change for due called rage
Tear this muthafuckin' roof off like two dogs caged
I was playin' in the beginnin', the mood all changed
I've been chewed up and spit out and booed off stage
But I kept rhymin' and stepped writin' the next cipher
Best believe somebody's payin' the pied piper
All the pain inside amplified by the
Fact that I can't get by with my nine to five
And I can't provide the right type of life for my family
Cuz, man, these goddamn food stamps don't buy diapers
And there's no movie, there's no Mekhi Pfifer
This is my life and these times are so hard
And it's gettin' even harder tryin' to feed and water
My seed plus teeter-totter
Caught up between bein' a father and a pre-madonna
Baby momma drama, screamin' on her
Too much for me to wanna stay in one spot
Another damn or not has gotten me to the point
I'm like a snail, I've got to formulate a plot
Or end up in jail or shot
Success is my only muthafuckin' option, failure's not
Momma love you but this trailer's got to go
I cannot grow old in Salem's Lot
So here I go, it's my shot
Feet fail me not
Cuz maybe the only opportunity that I got
Duh doo
You can do anything you set your mind to, man

this opportunity comes once in a lifetime

jag funderar lite på vad jag ska köpa imorgon på stan, en sak som jag är säker på är en tunika som det är rea på, den kostar bara 49 kr! & är typ hur snygg som helst, sen behöver jag strumpbyxor. mina svarta är totalt borta, & jag skulle vilja ha ett par gråa.

jag längtar som satan till pan!
men jag funderar på vad jag ska ha på mig,
ja skulle vilja prova något annat än mjukis byxor & linne,
så då får vi väl se vad det blir när jag kommer på något.
eller om jag kanske hittar något imårrn på stan,

i need you like an heart needs a beat

hejsan alla fäns. ursäkta att jag inte bloggade något imorse, men jag hann inte riktigt. idag hade vi våran längsta dag, & jag känner mig bokstavligen död just nu. typ hur trött som helst. det finns inte så mycket att berätta om dagen, en helt vanlig skoldag typ inget speciellt, vi slutade tjugo över tre (usch & fy & blä). förresten, idag innan vi hade gympa, så var det några treor där som hade gympa, & jag & josse blev helt galna i en liten pojke som var typ hur söt som helst, han måste ha varit rädd för oss eller trott vi var galna, för vi glodde inte lugnt. vi typ "NU KOMMER HAN!!!", men han var verkligen skitsöt, haha:]. imorgon har vi kort dag, vi slutar två. gud så skönt, jag ska på stan efter skolan då med kanske linda & agnes. det är rea på gina tricot just nu, & jag har 900kr som bara skriker på mig i min börs. alltså ursäkta om jag är typ jättedålig på att lägga ut bilder, men just nu är våran "braiga" dator typ cp, eller internet funkar inte. så jag kan liksom inte uppdatera så bra med bilder just nu. men jag lovar att det blir bättre sen,

peace out

looking at you from another point of view, and don't know how the hell i fell in love with you

halli hallå. hur är det med alla? måste bara säga att det har varit en sjukt härlig dag på skolan idag, våran NO lärare var typ borta, sjukt barn eller något, så det kom aldrig nån vikarie eller nått, så hela klassen for hem istället. vi hade väntat en evighet typ, & det var endå sista lektionen så. linda hade typ damp på matten, jag lovar hon var INTE lugn haha:]. hon har ganska cp humor, men jag älskar hon endå. efter skolan for jag, mimmi agnes & linda hem till mimmi & spelade in en benn3 talang film, HAHA den blev ju lite småfin också. snart om typ en kvart ska jag & brudarna dra till grottan, men bara ett tag sen drar vi hem till mig. då blire nog nån film eller nåttt.




jurymedlemmarna i      yeah, posarna.
benn3 talang 2008.



vi busar lite efter matan, inte kassa alltså.

and it hurts with every heart beet

DAGENS
Dagens humör:
tummen upp !
Dagens borde: gå & äta frukost snart
Dagens frisyr: plattat, uppsatt
Dagens smink: mascara:)
Dagens klädsel: gråa mjukisbyxor & nån skön tröja/kofta
Dagens planer: school
Dagens vill ha: :$
Dagens längtan: FREDAG
Dagens fundering: hur?
Dagens beroende: blogggen
Dagens personer: hanna& linda
Dagens roliga: hihi alllt
Dagens låt: gimmegimmegimme
Dagens bild:



hejsan alla fäääns! idag känner jag mig sjukt glad, fråga mig inte varför. men det känns som en sjukt härlig dag iaf, vi har sovmorgon till kvart i tio, & så slutar vi tio över två- fettnice! sen känns det som att det var en evighet sen jag träffade brudarna, fast det var typ bara några dagar sen fast endå. jag drömde föresten en jättekul drömm också, den är ganska hemlig, så ni får hålla er litegrann till framtiden. den var typ jättelång, kändes som att jag drömde i flera timmar, eller drömmen kändes som flera timmar iaf. & vet ni vad som lyser upp min dag ännu mera?! jo, tanken på att det är PAN på fredag! gud så kul alltså, vilken toppen vecka! nu känns det verkligen som att allt kommer bli super, & ingenting kan ändra på det nu...

life is life is life is good

hey there. idag har jag varit hos hanniii, hihi det var kul. vi kikade i skolkatalogen som jag ännu inte har fått(U). sen for vi till martin & jibbade litegrann, eller, han jibbade, vi typ tog kort osv vi är inte så mycket till jibber hehe:]. sen cyklade vi runt på byn litegrann, & busringde. här kommer lite pics,



she's like "so whatever"

heluw world. jag & mami var ute & gick typ klockan sex, det var jättevackert ute. typ månen lyste & massa stjärnor, hihi mysigt. sen såg vi på stjärnor på is men det var ganska tråkigt. så jag badade istället, bada 4life<3<33< & nu sitter jag här & skriver. måste bara meddela att jag är sjukt glad just nu. riktigt sån här "studsglad" känsla, vill bara hoppa upp & ner & skrika YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS, ungefär. det känns riktigt bra, & jag längtar så in i norden till tomorrow. jag ska till my friend hanna (www.lillklunk.blogg.se) & det kommer bli kanonkul. det känns som att vi inte har träffats på typ en evighet & det är hur mke som helst jag måste berätta. det känns helt underbart just nu, allting liksom. jag längtar ihjäl mig till imårrn, jag är jätteglad över en till sak, & det är endast 142 dagar kvar till thailand idag. 142, det är inte sådär supermycket om man tänker efter, heh. just nu på sekunden sitter jag & snackar med min poet till vän som bär namnet linda (www.lindasnacka.blogg.se). jag sitter för mig själv & typ skrattar, hon är ganska söt ibland hihi. romeo & julia, haha mycket ni fattar men ja(a). nu ska jag iallafall sluta tråka ut er så,




hihi jag & hanna är bäst

i thought that you'd be here by now

hejsan världen. igårkväll sovde jag över hos min moster, vi såg på idol & åt gottigott. jag hejjar inte på någon speciell, men jag tycker att anna är väldigt bra, hon är bara 16 år dessutom. vem håller ni på?
iallafall.
idag for jag & mamma på stan ganska direkt, jag skulle kolla om vinterjacka & vinterskor. jag var faktiskt duktig & hittade både jacka & skor, + vantar & mössa. jag hade varit på stan i min vita ganska tjocka jacka, & jag höll typ på att dö av värmen så mamma fick bära min jacka haha:]. sen åt vi på eh, vad heter det nu igen............typ, lilla kina, nej skoja bara, amen skit ire jag kommer inte ihåg vad det heter(a) om ni tror ni vet säg gärna till, det är typ en bit nedanför indiska, JUSJTA, wock'n roll hetere, haha shiet så bra jag är(a).
ikväll, eller inte ikväll men klockan fyra ska jag, linda & fanny på hockey.
det är grabbsen som har match, alltså 95orna. det blir nog kul.


en liten bild from school.
jag älskar er, ni lyser upp mitt liv.


there's not a sound when your not around

jordens snyggaste skapelse,
chad michael murray.

i can take you there

jag läste min bästaväns blogg (www.lillklunk.bloggse) & så kände jag riktigt hur jag fick thailand längtan! min familj & hannas familj ska dit om bara 143 dagar, det är inte nå länge kvar ju. jag längtar så in i norden, jag har aldrig varit utomlands förr, eller, iaf inte i något "varmt" land. bara i finland & danmark, & så nu ska vi till thailand i TVÅ VECKOR!
fatta härligt, värmen, vattnet, alltså herregud vad jag längtar. det är som ett paradis där jue, & så är det billigt.

det kommer äga








med eller utan ögonbryn?




jag blev lite småchokad när jag såg den här bilden, jag har aldrig sett gwen stefani "utan" ögonbryn. & vad som är snyggast har jag ingen aning om, om jag ska vara ärlig så var inget av det speciellt snyggt. ena bilden har hon jättemörka, andra har hon knappt några så det syns. kanske skulle hon vara snyggast i ljusbruna ögonbryn, & en annan sak jag la märke till är att hon ser mycket yngre ut på bilden till höger, den "utan" ögonbryn. jag skulle nog satsa på ljusbruna om jag var hon,
eller vad tycker ni?

let me feel, i don't care if i break down

in the light of the sun
is there anyone?
all that has begin
but how dear u look so lost?
ure eyes shine of thears u cry
i suppose u must have crost to say
u don't know me
u don't eaven care
en jättejätte bra låt med jättejättefin text.
första gången jag hörde den var en liten "trailer" eller vad man nu kallar det,
till one tree hill, en jättebra serie som jag följer.
en dramaserie som påminner lite om O.C, fast bättre, enligt mig då.
det går varje vardag, förutom på fredag.
just nu är det repris från gamla avsnitt.
men på söndagar är det dom nya, jag brukar försöka se varje gång det är endå.






it's not always easy, but im here forever.

dagens låt


theese feelings wont go away

föreställ er att ni har blivit mörbultade av en elefant, sedan påkörd av en bil.
ungefär så känner jag mig denna gråa morgon.
om man ska överdriva, förstås.
igår på skolan efter gympan kände jag att jag började få yrsel,
jag kände mig helt slutkörd & orkade knappt tänka.
så jag for hem helt enkelt,
idag blir det ingen skola heller för mig del.
bara jag lyfter på armen känns det som att jag har sprungit ett maratonlopp.
jag tror jag har lågt blodvärde, det brukar bli såhär då tydligen.
iaf
i förrgår glömde jag skriva, så jag kan berätta lite kort om vad som hände i onsdags.
helt vanlig skoldag, våran kortaste, vi slutar två-skönt!
sen hände inte så mycket mer förutom på kvällen lite senare.
jag, linda, fanny & agnes for till grottan.
det sög för det var typ inga där osv,
så vi bestämde oss för att fara hem till mig ist,
måns & niklas följde också med.
vi ville se på en disneyfilm, hehe, så vi slog på mulan , den är faktiskt bra jag gillar musiken;$


igår så for jag ju hem från skolan pg.a same shit like today.
jag klippte mig ju faktiskt igår, det blev ganska bra, jag blev då nöjd iaf.
& det är väl huvudsaken?
jag klippte upp det ganska mkt, tog lite på längden & kortare lugg.
sen får jag ju inte glömma att berätta att vi var hos linda en kort stund på kvällen igår,
vi såg på just my luck, & gosade med lindas supergosiga katt som heter misse.


jättesöt & jättebra film!

all my enemies in the flow

so if ju just step upp like you can go ride me
i poll a 45 lead u in the lobby
and if im 45 start's so blow
all my enemies in the flow
im sorry but i gotta gow, oh.

uno-survival ^
sjukt bra låt, om ni ville veta.
jag sitter här & skrattar för mig själv,
åt en liten film som linda nyss skickade,
hon är söt hon, vet verkligen hur man får en på riktigt pepphumör(a).
menmen iaf, idag hade vi våran kortaste dag,
&, som vanligt, råkade jag packa med mig gympan av misstak.
jag måste verkligen få bättre koll på vårat schema, måste skärpa mig!
ikväll blir det nog förövrigt grottan med mina mycket sociala vänner.
det ska nog bli kul, det var ett tag sen jag var där faktiskt.

sommar bild från i somras i agnes stuga,
härliga tider


im sorry but i gotta gow, oh

hejsan alla fäns!
idag var det ju som fruktat veckans längsta dag,
vi börjar kvart över åtta & slutar tjugo över tre.
& typ det enda roliga med hela dan var gympan, då vi hade "frittval" & det blev som vanligt dudgeboll.
vi ägde ut killarna, typ.
idag har vi haft "städardag" hemma, inte världens roligaste.
först ska vi städa våra rumm,
sen plocka undan det vi har skräpat ner i hela huset.
sen dammtorka en våning var,
sen skura en våning var,
+ damma alla mattor.
-KUUUUUL...............
imorgon äre onsdag, & jag har ingen som helst aning om vad som händer dåå.
men vet ni vaaad, att jag ska klippa mig på torsdag !
äntligen, säger jag bara...
jag ska typ klippa upp det mera, & lite på längden då, & så luggen kortare.
sen får man bara hoppas på det bästa.
nu ska jag palla mig iväg till sängen & sova<<333<3<3<.

godnattt<3

game on

hejsan världen, & än en gång, ursäkta för den dåliga uppdateringen.
jag kanske inte kommer skriva typ fyra inlägg varje dag för jag har faktiskt ett
liv.
menmen iaf, igår så for jag, linda & fanny till agnes.
vi bestämde oss för att spela in film (?) inte för att jag vet som blev av det men.
resultatet av det blev,
fyra tjejer med galna frisyrer som stod & sjöng "jag vill vara din margareta"
haha, man kan inte vara som alla andra hela tiden inte...
sen kom sanna också, hon satt & filmade oss ett tag, fast sen blev det drygt så vi gick till datorn.
det blev big fight om lindas mobil, trorja(?) mellan linda & sanna.
men dom slutade fred efter ett tag, heh.
sedan ringde vi runt till lite socialt folk, bl.a den mycket sociala
jerry.
sen ringde vi till en annan mycket social höhö, & gud så amagad det blev,
( mycket ni fattar men hheh, jag kanske kan skriva om det senare )
snart ska jag, linda & agnes till fanny & se film,
jag minns inte vad den hette,
men det blir nog kul jag längtar hursom haver:].
jag har funderat stormmycket på en sak som min dude linda sa idag,
"se inget som ett problem, se det som en utmaning"
det är alltid något att tänka på, faktiskt.
det finns flera sånadära "ordspråk" som är jättebra,
ett annat ordspråk jag har verkligen fasstnat för är,
-gör som grodan, lev på hoppet.
visst är den bra?




det var allt från mig,
tack & adjö.


one way, or another

hej alla fäns, & förlåt för den usla uppdateringen.
skäms på mig.
iaf, igår skulle jag ju på stan med agnes & linda, var det tänkt.
men när jag & linda satt på bussen påväg till stan så sa agnes att hon inte kunde,
för hennes mamma hade somnat & hon fick sig inte in i stan eller hure nu var.
så jag & linda gick sjävla en sväng, men det blev lite ensamt så vi ringde & tjatade på att agnes skulle komma endå, vi frestade hon med att vi hade köpt klubbor också, så tillslut kom hon & överasskade oss hehe.
jag köpte en bh, & så la jag av ett par jeans på bikbok som mamma ska hämta på måndag.
jag hade inte så mycket pengar med mig så det blev inge mera, men vet ni vad!!!
det var inte som jag trodde, att jag hade bara runt 700 kr i mitt pengarrör, när jag gick & räknade så var det 950 kr (!)
gissa om jag blev glad eller vad(a)
men iaf, när vi skulle bege oss mot bussen, (bara jag & linda för agnes skulle till sin syster)
så råkade vi missa bussen, så det var bara att sitta & vänta i 45 minuter inne på busstaion.
heheh, fast det var ganska kul endå för vi satt & kom på massa saker om kärlek
"kärlek är som en dålig mascara, man försöker & försöker men tillslut slänger man den"
HAHAHAHAH, vi är som vi är.
sen på bussen försökte vi komma på nått som rimmade på namnet jonas,
linda & pia- hmm.....jonas.........
pia- TOA !
HAHAHAHAHAHAHAAHA, & så fick vi värsta skrattatacken fråga mig inte varför:]


idag ska jag nog fara & hälsa på min moster, jag ska typ gå dit så jag får mig lite motion, heh.
sen vet jag förövrigt inte riktigt vad som händer today.
nånting roligt får vi väl hoppas.
seya

if u got it show it

hejsan världen!
pan ägde igår, kan jag lova.
det var jättekul, fast jag har världens benvärk just nu hehe.
det var nån artist där som rappade, minns int vad han hette.
sen varen nån trollkar där som inte var lugn,
han typ "sågade" sig i armen,
svalde en ballong,
osvosv.
inte dalig!
det var typ värsta stora lokalerna, jag ska fara nästnästa vecka också.
det är fettnice att det är
varannanvecka
då kan man vara på pan varannnan, sen dom gånger det inte är pan kan man vara på grottan hehe. jag har redan planerat mina fredagskvällar HAHA.
menmen,
idag blire stan med linda & agnes, jag typ längtar för jag behöver ett par nya jeans.
jag har bara två st som jag andvänder, två st från typ femman som jag stormvägrar att andvända, never in my life that im going to where them. sen får vi väl se om jag hittar nått mera, jag har fortfarande kvar lite pengar från mitt kort till H&M, typ 148kr eller vare nu var. sen förövrigt har jag 120 kr, & runt 700 i mitt rör.
jag måste be mamma växla dom pengarna, eller om jag kanske kan göra det på stan idag! aja, vi får väl se...

det kommer kännas sjukt för båda

V I L L  H A



You paralyzed my body with a poisoned kiss

vet ni vad?
ikväll är det paaaaaaaan !
omg vad jag längtar !
det kommer bli skitkul, jag kommer att ha benvärk när jag kommer hem:]
jag ska typ dit med hanna, mabey adina&linda=)
vi kommer att rocka sönder hela pan så be ware ...
idag har vi haft digitalphoto på skolan,
jag önskar verkligen att jag hade datorn där uppe nu, så jag kunde lägga in bilderna så ni får se vad jag har ådstakommit. jag blev ganska nöjd med vissa bilder faktiskt,
jag & agnes har gjort linda & fanny pissedoff hihi, fast dom vill bara inte erkänna att dom tyckte vi var roliga, & sjöng vackrast i hela världen, eller hur?


jag sitter & funderar på vad jag ska ha på mig på pan,
det kommer förmodligen bli gråa mjukisbyxor & ett linne som vanligt,
synd bara att jag inte har hunnit vara på stan & köpa ett par nya jeans, då hade jag velat ha dom, menmen.
jag tycker det är jättekul att fara på typ discon åsånt, det är så, kul:):):):):)
(jag ska förresten lägga in bilderna vi tog idag så fort jag får beslagta datorn där uppe)



igår så kom linda & agnes hem till mig.
vi skulle tröstäta, så vi for till OKq8 & köpte chips & dipp,
vi hade redan nutella hemma, så det blev att tröstäta på höggrad.
då satt vi & pratade om vad killar egentligen var onödiga, we don't need them.
men det blev inte länge av det, då vi fick ett sms av rebecca & fick höra om "den stora nyheten"
så vi var ju såklart tvugna att fara till grottan höhö.
det sög där, typ jättelite folk osv.



nu ska jag typ gå & bada, seyaaaaaaaaaa<3<3<33<333<

FRISYREN !

alltså seriöst, kolla frisyren.
halvkort, rakt, jätteljust, JÄTTEFINT !
om jag hade modet inom mig hade jag nog klippt så, fast inte jätteljust hår men:]
jag hade velat, men aldriig vågat.
kanske inte sådär mkt sidbena, eheh, men visst är det snyggt?!

<hårsprayen gjorde att det int blev sådärjätte fint på den hära bilden,
men ni kan ju tänka er hur snyggt det är endå, vill haaaaaaa.....................

i was fine untill u walked into my life

You took my hand
You showed me how
You promised me you'd be around
Uh huh
That's right
I took your words
And I believed
In everything
You said to me
Yeah huh
That's right
If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
I know better
cause you said forever
and ever
who knew
Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you a friend
I'd give anything
When someone said count your blessings now
For they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
They knew better
Still you said forever
And ever
Who knew
Yeah yeah
I'll keep you locked in my head
Until we meet again
Until we
Until we meet again
And I won't forget you my friend
What happened
If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
That last kiss
I'll cherish
Until we meet again
And time makes
It harder
I wish I could remember
But I keep
Your memory
You visit me in my sleep
My darling
Who knew
My darling
My darling
Who knew
My darling
I miss you
My darling
Who knew
Who knew


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

hola amigos !
hheh, nyss hemkommen från mormor& morfar,
det blev kött & potatis till lunch today, gott va?
det blev ingen stan för våran del idag, agnes kunde inte, & inte fanny heller.
så vi kanske tar det på lördag istället, så då får vi väl se vad som händer istället, spännande!
nu tror jag att jag ska spela the sims, hihi det är faktiskt kul.
jag bjuder på en liten bild på mig själv,

chao !



look into my eyes

när jag var liten, älskade jag dockor.
men dom fick inte ha hämska ögon, då fick vi ta bort dom direkt.
jag har alltid varit rädd för hämska ögon, typ om dom har såhära stirriga ögon, som ingen "känsla" i ögonen utan dom bara stirrar, jag var t.ex jätterädd för häxan i snövit, pg.a hennes ögon.
jag drömde typ värsta mardrömmarna om henne hela tiden..
men nog om det,
iaf, så har jag nog fasstnat för det hära med ögon.
att rita eller skissa ögon är typ det roligaste som finns, okej inte det roligaste som finns men det är jättekul.
det är nog det enda jag tycker om att rita, & fråga mig inte varför.


usch & fy & blä!
ser ni så hemsk hon ser ut?
nejusch, jag tycker fortfarande hon är läskig(a)....

Did you know you housto be my hero?

Godmorgon alla fäns.
jag undrar lite smått om jag inte börjar bli förkyld,
min hals är inte riktigt 100 & jag hör ju själv hur jag låter när jag pratar.
men det brukar vara så på morron för mig ibland, så vi får hoppas att det ger sig.
idag blir det nog stan med linda & agnes .
jag skulle jättegärna vilja ha som en stor mysig kofta, eller en stor mysig halsduk !
& så ett par jeans då, typ mörka, inte svarta men typ mörkblå.
& ny mascara, den jag köpte förra helgen var bra, fast passar mer typ när man ska på disco & sånt.
man fick så himla klumpiga fransar & så blev dom jättelånga, det blev lite för "mycket av det goda" .
så jag ska nog köpa den jag hade innan, den är faktiskt jättebra & rekomenderas starkt!




lite insperation, fatta mysigt att bara ha en stor halsduk att ha runt halsen när det blåser.
eller en stor mysig kofta!
vi får väl se vad jag fyndar på stan idag, iaf
det skulle verkligen inte sitta fel om jag hittade 700 kr i min börs igen(a)
men det är ju liksom nu alla snygga/mysiga höstkläder kommer till H&M bl.a
då vill man ju verkligen kunna shoppa loss!
om ni vet något ställe ni har sett det finns fina koftor/halsdukar, kan ni väl tipsa mig?

i know why you want me, becouse you better without me.

nu har jag typ nästan kanske bestämt vad som händer imorgon på våran lediga dag,
det blir förmodligen stan med agnes & linda,
skulle somsagt behöva lite av varje.

jag har ett sånthära rör med pengar, mynt, typ man stoppar tior i ett, femmor i ett & enkronor i ett,
hänger ni med?
iallafall så har jag varit så duktig så jag har lyckats spara ihop runt 700-800kr skulle jag tro,
så jag ska be mamma (när hon kmr hem från stockholm på fredag) att hon kan fara till banken & växla det till sedlar,
när jag & hanna skulle på stan förra helgen, så hittade jag just innan vi skulle fara sjuhundra kr i min börs,
-HALLELUJAH ELLER VAD?!?!?
men jag hittade inte riktigt några jeans den gången, som jag egentligen skulle behöva.
jag har typ bara ett par baggyjeans, ett par snäva, & ett par gammla som ja inte andvänder.




if i was a rich girl
lalalalalalalalalalala
caus i got all the money in the world
if i was a wealthy girl

it's like trying to find a shadow in the dark

i would give up forever to touch you
becouse i know that u feel me somehow
your'e the cloosest to heaven
that i'll ever be
and i don't wanna go home right now
and all a can taste is your smile
and all i can smell is your life
and sooner or later it's over
i just don't wanna miss u tonight
i don't want the world to se me
becouse i don't think that they'll understand
when everything's ment to be brooken
i just want u to know who i am
^liten bit ur Iris- Go Go dolls
visst är den fin?


jag önskar mig dig

godmiddag alla fäns!
jag sitter här vid datorn inlindad i en filt, jag hoppas pappa sätter igång värmen snart innan jag fryser till is.
först var planen att fara till grottan ikväll med brudarna, men jag vet inte om jag känner mig så jättesugen på det.
vi är ju lediga imårrn,- hallelujah
så vi får se vad jag hittar på istället ikväll
imorgon är jag väldigt sugen på att gå på stan, skulle inte sitta fel med ett par jeans, ny mascara, & en bh.
jag har förresten tonat håret, mörkbrunt.
blev lite väl mörkt om jag får säga det själv, men jag tycker det blev bra endå.
& så ska jag klippa mig...nästa vecka, trorja det var typ.
det känns bra, jag är så less på mitt hår just nu, men det brukar bli så efter ett tag.
alltså, jag satt & tänkte på en ganska frän grej.
nivet blondinbella? (www.blondinbella.blogg.se) hon har ju som blivit värsta känd genom att blogga,
hon tjänar ju på det, typ jättejätte bra lön, hon får ju typ pengar för varje som besöker hennes blogg.
alltså endå så himla härligt jobb, eller om man ens kan kalla det jobb=]
det enda man behöver göra är ju som att skriva lite om sitt liv, vad man gör på dagarna och sånt.
^ett sånt "jobb" skulle jag vilja ha, inte helt fel eller hur?;]

en söt bild på våran söta kisse alice, hon är så fin.
& väldigt mysig, hihi hon är cute när hon sover på rygg<3


jag är kung artur, & det här är mitt slott

halli hallå!
det blev ingen kanotsafari för min, lindas, fanny & agnes del.
vi har ju elevensval denna vecka,
eller inte varje dag,
vi var lediga på måndag & igår, idag hade vi finn upp ,
tro inte att vi ville ha det från början precis, men när vi fick veta att det skulle vara jätte regnigt & blåsigt så kändes det inte så lockande att paddla 1,8 mil & sedan sova ute i tält.
så vi var tvugna att ta det enda som fanns kvar, nämligen finn upp .
man kan ju nästan höra på namnet vad det går ut på, uppfinningar.
vi kom faktiskt på världens smartaste grej, eller, jag & linda gjorde, dom andra satt bara & busade höhö.
synd för er då & jag Linda får alla pengar att shoppa för HAHAHA.
våran supersmarta grej var att,
när man sitter vid datorn, så blir det ju alltid lätt smutsigt mellan tangenterna, typ om man sitter & äter något
så smular det & det är så krånligt att städa bort det.
så vi kom på att om man kunde ha som en slags inbyggd "damsugare" under tangentbordet, som liksom suger ner all smuts i själva dedära som sitter under & suger ner allt,
sen kan man bara lyfta på den & gå & tömma bort smutsen!
hur smart är inte det?!?!
hon som var där, typ "läraren" tyckte det var en "fantastisk" idé & att vi skulle skicka in den till nå tävlingsgrejj i stockholm,
om man vinner får man 5000 kr osv, endå chill fatta mycket man kan köpa:]
vi kommer bli rika brudar



haha, fatta om vi hade valt kanotsafari endå, då hade vi aldrig kommit på dehära !
iaf, en dag kanske ni kommer köpa våran coola produkt, vad säger ni då vavavava?!?!?


jag har föresten glömmt att skriva om yesterday,
jag, linda, måns & agnes var hemma hos mig, vi skulle se film.
men vi ville ha lite snacks så vi for till OK & köpte lite gottigott.
tjocka 4lajf<3
vi började med att se den nya Hellboy men vi fattade typ nada så vi började se mysteriet på greveholm istället:]
seriöst vet ni hur bra det är?!?!??!
jag såg det när jag var liten, fanny också, ja tror att måns gjorde det me.
det är så himla bääääst!
det enda roliga ire enligt agnes, var när Ivar ramlade över en kartong..
fast det var inte kul agnes:]
^hon har ganska söt humor.




RSS 2.0